1e elftal

Achterste rij (vlnr): Rick Janssen, Berend Ebbers, Thijs Navis, Rutger Hoefman, Bram Navis, Hidde Wevers

Middelste rij (vlnr): Luuk Schreurs (Leider), Ramon ten Have, Wouter Stronks, Rik Tankink, Koen Hoornenborg, Mica Firing, Daan Winkelhorst, Jordi Bussink, Ronald ten Have(assist scheidsrechter)

Voorste rij (vlnr): Luc Sheridan, Pim Schreurs, Ruben Anvelink, Ronald Heynen, Remco Assink , Bas Voltman, Roel Blekkink

Op de foto ontbreekt: Dennis van Vreeswijk

Trainingstijden

Dinsdag 19.30-21.00
Donderdag 19.30-21.00

betting-bredevoort

Technische staf

• Trainer
    Ronald Heynen
  • Leider
    Luuk Schreurs
  • Grensrechter
    Ronald ten Have

Ledenshop sv Bredevoort geopend

Per heden heeft sv Bredevoort een eigen ledenshop. Hierop zijn verschillende trainingsartikelen met korting te bestellen, voordeel hiervan is dat 10% van je aankoop ook nog eens terugvloeit in de verenigingskas!
Win/win dus en hierdoor een ideaal cadeau voor bijvoorbeeld Sinterklaas en/of kerst!

Via de banners hiernaast kom je rechtstreeks in onze eigen ledenshop.