Mec/Bredevoort JO19-1 – Ruurlo JO19-2D

Op 8 oktober 2016 stond de wedstrijd SJO Mec/Bredevoort JO19-1 – Ruurlo JO19-2D op het programma. Deze tegenstander stond boven aan dus we wilden hier erg graag van winnen.

Er volgde al snel een goal door Bram Navis. De bal ging er raar in van af de kant gezien maar hij zat wel. Met daaropvolgend een goal van Jimmy Dibbets en wonder boven wonder nog een mooie goal van Jimmy Dibbets. Vlak voor de rust kregen we nog een goal tegen, ruststand 3-1.

In de 2e helft zetten we weer alles op alles om de 3 punten thuis te houden. De 1e goal in de 2e helft werd gescoord door Aron Hoefman, de goal daarop door Jurjen Sloetjes en als klap op de vuurpijl nog een goal van Jimmy Dibbets, kortom een mooi potje voetbal. Eindstand 6-1.

Komende zaterdag 15 oktober staat de wedstrijd SC Meddo JO19-1 – SJO Mec/Bredevoort JO19-1 op het programma in Meddo om 15:00 dus misschien zien we u daar.

Sven Voltman

‹ Terug naar 'Verslagen'

Ledenshop sv Bredevoort geopend

Per heden heeft sv Bredevoort een eigen ledenshop. Hierop zijn verschillende trainingsartikelen met korting te bestellen, voordeel hiervan is dat 10% van je aankoop ook nog eens terugvloeit in de verenigingskas!
Win/win dus en hierdoor een ideaal cadeau voor bijvoorbeeld Sinterklaas en/of kerst!

Via de banners hiernaast kom je rechtstreeks in onze eigen ledenshop.
© 2024 sv Bredevoort