Bredevoort verliest wederom van Halle

Op een zonnige zondagmiddag stond voor Bredevoort de thuiswedstrijd tegen Halle op het programma. De heenwedstrijd werd door Halle gewonnen, Bredevoort was gebrand vandaag de punten thuis te houden.


De wedstrijd begon direct met een aantal grote kansen. In de eerste minuut kon Halle al op voorsprong komen en enkele minuten later kwam ook Bredevoort oog in oog met de keeper. Beide keepers reageerden echter alert, waardoor er in de openingsfase niet gescoord werd. Na onhandig balverlies aan de kant van Bredevoort kon een aanvaller van Halle op doel afstormen en de bal strak binnen schieten. Bredevoort had meer balbezit en creëerde enkele uitstekende kansen maar het ontbrak bij het thuisteam maar weer eens aan scherpte voor de goal. Bredevoort had het in de eerste helft moeilijk met de vele lange ballen van de keeper van Halle. Die legde ze allemaal even strak achter de verdediging waarna de snelle aanvallers er met overtuiging achteraan gingen. Halle profiteerde van een tweede moment van onnauwkeurigheid aan de kant van Bredevoort en met een 0-2 stand werden de kleedkamers opgezocht.


De tweede helft ging Bredevoort op zoek naar de gelijkmaker. Halle had hier in het begin wat moeite mee maar groeide al snel weer in de wedstrijd. Bredevoort creëerde enkele kansen maar door veelal goed keeperswerk gingen deze er niet in. Aan het einde van de wedstrijd besloot Bredevoort opportunistischer te gaan spelen maar dit leverde niet heel veel extra’s op. De snelle, behendige aanvallers van Halle wisten wel raad met de extra ruimte die hierdoor ontstond en konden daardoor aan de andere kant voor gevaar zorgen. Beide teams scoorden niet in de tweede helft, dus floot de scheids af met een 0-2 eindstand.


Al met al een lastige wedstrijd. Bredevoort kreeg vandaag genoeg kansen maar maakte ze niet af. Halle gaf daarin het goede voorbeeld door in de eerste helft effectief om te gaan met de kansen en er twee in te schieten. Aankomende zondag is Bredevoort vrij maar die dinsdag daaropvolgend (9 mei) wordt er uit bij ZZC gespeeld.

‹ Terug naar 'Verslagen'

Ledenshop sv Bredevoort geopend

Per heden heeft sv Bredevoort een eigen ledenshop. Hierop zijn verschillende trainingsartikelen met korting te bestellen, voordeel hiervan is dat 10% van je aankoop ook nog eens terugvloeit in de verenigingskas!
Win/win dus en hierdoor een ideaal cadeau voor bijvoorbeeld Sinterklaas en/of kerst!

Via de banners hiernaast kom je rechtstreeks in onze eigen ledenshop.
© 2024 sv Bredevoort