Bredevoort verliest bij GSV

Op een zonnige zondagmiddag stond voor Bredevoort de uitwedstrijd naar GSV op het programma. Het was voor Bredevoort de derde wedstrijd in een week tijd, een zware wedstrijd werd verwacht.

Bredevoort had in de beginfase moeite met de formatie van GSV en was veel aan het zoeken. Dit leverde het thuisteam al snel enkele kansen op, gelukkig was keeper Ruben Anvelink goed bij de les en zorgde hij er voor dat Bredevoort niet tegen een achterstand aan kwam te kijken. Bredevoort kwam gedurende de eerste helft beter in de wedstrijd en creëerde enkele kleine kansen maar wist hier niet uit te scoren. Met een 0-0 stand werden de kleedkamers opgezocht.

Het begin van de tweede helft kregen de beide teams direct grote kansen, Bredevoort raakte de lat en aan de andere kant werd een doelpunt van GSV afgekeurd wegens buitenspel. Gedurende de tweede helft werd de vermoeidheid zichtbaar aan de kant van Bredevoort. Waar in de twee voorgaande wedstrijden constant vooruit werd gestapt, was dat deze wedstrijd lastig om 90 minuten te doen. GSV maakte hier gebruik van door het tempo wat op te voeren. Na ongeveer 70 minuten was het dan ook het thuisteam dat op voorsprong kwam, na een slimme pass wist de aanvaller van GSV met een sliding de bal tegen de touwen aan te werken. Bredevoort probeerde in de slotfase nog wat te forceren maar slaagde hier niet in. GSV scoorde in de allerlaatste minuut de 2-0 en bepaalde daarmee de eindstand.

Al met al een zware wedstrijd. GSV is voor Bredevoort altijd een lastige tegenstander dus dan moet je als team fit en scherp voor de dag komen. Het resultaat van de twee vermoeiende wedstrijden eerder deze week werd in de tweede helft duidelijk zichtbaar, ondanks dit verlies kan Bredevoort positief terugkijken op deze week aangezien er twee van de drie wedstrijden gewonnen zijn. Aankomende zondag speelt Bredevoort thuis tegen Halle.