Bredevoort en Mec spelen voor de tweede keer dit seizoen gelijk

Op een frisse zondagmiddag stond voor Bredevoort de thuiswedstrijd tegen Mec op het programma. Beide teams beleefden qua resultaten een ietwat teleurstellende eerste seizoenshelft en waren dus gebrand op een goed resultaat.

Mec kwam scherper dan Bredevoort uit de kleedkamer, duels werden met meer overtuiging aangegaan en daardoor ook vaker gewonnen door het team in het geel. Bredevoort had het verdedigend lastig met de opportunistische speelstijl van Mec en moest regelmatig aan de handrem trekken. Dit leverde het uitteam de nodige vrije trappen en corners op waarbij de kopsterke spelers van Mec voor gevaarlijke situaties zorgden. Gedurende de eerste helft kwam Bredevoort beter in de wedstrijd en werd de bal langer in de ploeg gehouden, dit leverde het thuisteam enkele kansen op maar het ging regelmatig mis bij de laatste pass. Waar de veldspelers zich niet wisten te onderscheiden, was dit wel het geval voor de keepers. Eerst was het de beurt aan keeper Walter Boeijink van Mec die met een katachtige reflex een kopbal van Rutger Hoefman pakte en even later wist Ruben Anvelink Mec-aanvaller Jarno Groters op spectaculaire wijze van scoren te weerhouden. Met een 0-0 stand werden de kleedkamers opgezocht.

De tweede helft ging, net als de eerste, redelijk gelijk op. Mec hanteerde veelal de lange bal richting de snelle en sterke aanvallers en Bredevoort probeerde wat meer te voetballen. De combinatie van het zware veld en de wedstrijd die constant op en neer ging zorgde voor een ware uitputtingsslag. Beide teams bleken echter over een prima conditie te beschikken want de spelers bleven allemaal 90 minuten knokken en zoeken naar de overwinning. Dit resulteerde voor beide partijen niet in een doelpunt en met de brilstand nog op het scorebord floot de scheidsrechter, die overigens een uitstekende wedstrijd floot, voor het einde van de wedstrijd.

Al met al een resultaat waar beide teams weinig mee op schieten. Net als in de eerste ontmoeting dit seizoen kregen beide teams kansen op de overwinning maar is een gelijkspel op zijn plaats. Volgende week zondag speelt Bredevoort uit naar SVBV.

‹ Terug naar 'Verslagen'

Ledenshop sv Bredevoort geopend

Per heden heeft sv Bredevoort een eigen ledenshop. Hierop zijn verschillende trainingsartikelen met korting te bestellen, voordeel hiervan is dat 10% van je aankoop ook nog eens terugvloeit in de verenigingskas!
Win/win dus en hierdoor een ideaal cadeau voor bijvoorbeeld Sinterklaas en/of kerst!

Via de banners hiernaast kom je rechtstreeks in onze eigen ledenshop.
© 2024 sv Bredevoort