Angstgegner Varsseveld 7 slaat weer toe

De thuiswedstrijd tegen nummer laatst Varsseveld 7 stond op 21 mei op het programma voor Bredevoort 3. Varsseveld had tot op dat moment nog maar twee punten waarvan één geschonken was door Bredevoort in de uitwedstrijd. Varsseveld zou dus een angstgegner voor Bredevoort moeten zijn maar door het getankte zelfvertrouwen, na het gelijkspel tegen Westendorp, ging Bredevoort met goede moed de wedstrijd in.

Toch was er sprake van enige misplaatste arrogantie bij Bredevoort. Leider Luuk Schreurs meende weer op scoutingstrip naar Tsjechië te moeten. Daar aangekomen bleek hij niet naar voetbal te gaan kijken maar naar een motorrace. Randy Visser werd bereid gevonden om als invalleider te fungeren. Maar Randy kreeg ook een bijzondere brainwave omdat hij de opstelling en tactiek had laten bepalen door ChatGPT. Voor wie het niet weet dat is een chatbot met kunstmatige intelligentie en gespecialiseerd in het voeren van dialogen met een gebruiker. Grote verrassingen kwamen er niet uit maar Mark Luiten mocht eindelijk eens voorin spelen en werd als linksbuiten opgesteld.

Bredevoort begon aan de wedstrijd zoals het uit ook bij Westendorp had gespeeld. Klein en compact en afwachtend. Het tempo lag te traag en Varsseveld kon de kansen van Bredevoort makkelijk pareren. Uitzondering aan Bredevoort-zijde was rechtsbuiten Luuk Rensing die meerdere mogelijkheden kreeg, maar uiteindelijk geblesseerd moest uitvalen. Varsseveld kreeg naarmate de wedstrijd hierdoor vorderde steeds meer vertrouwen en de brilstand stond bij de rust.

Na de rust leek er even sprake van een kleine kentering. Er werd zelf gescoord door stopper Jochem Meulenbeek, maar de treffer werd alsnog afgekeurd door een vermeende buitenspelsituatie van Henk Klein Nibbelink. Bredevoort kwam er maar niet door en de kansen waren niet aan Bredevoort besteed.

Geert te Hennepe werd nog naar voren gedirigeerd om nog iets te forceren, maar de slotfase was zelfs voor Varsseveld dat een kans rook op de overwinning. De Bredevoortse verdediging hield stand maar het bleef uiteindelijk bij 0-0. Waardoor Bredevoort verantwoordelijk is voor 2/3e van de punten van Varsseveld.

De eikel van de week was duidelijk. Stephan werd genomineerd voor het aantal gemiste kansen, Randy voor zijn ChatGPT-opstelling, Henk omdat hij het nodig vond om een energiegelletje in de rust te nemen nadat hij op de bank had gezeten, Mylan vanwege het commentaar op de leiding maar vooral omdat hij Bart probeerde te poorten. Maar de winnaar kon niet anders dan Nico Woordes zijn. Nico kon eindelijk weer een keer meedoen na allerlei sociale verplichtingen op zondagen. Volgens Randy wisten Timo en Mylan niet wie die man was. Om er dan zeker van te zijn dat Nico ook komende wedstrijd aanwezig is, werd de eikel aan hem uitgereikt zodat hij deze de volgende keer zelf moet uitreiken.

Vanuit Tsjechië kwam er opeens nog een nabrander op de appgroep van Luuk Schreurs met een motivatiespeech die er vooral op gericht was om het slotfeest aan te kondigen dat georganiseerd moet worden door Geert en Jochem M. Als Bredevoort 3 aankomende donderdag punten pakt tegen Ajax B. dan wil de organisatie eens nadenken over een te prikken datum.

‹ Terug naar 'Verslagen'

Ledenshop sv Bredevoort geopend

Per heden heeft sv Bredevoort een eigen ledenshop. Hierop zijn verschillende trainingsartikelen met korting te bestellen, voordeel hiervan is dat 10% van je aankoop ook nog eens terugvloeit in de verenigingskas!
Win/win dus en hierdoor een ideaal cadeau voor bijvoorbeeld Sinterklaas en/of kerst!

Via de banners hiernaast kom je rechtstreeks in onze eigen ledenshop.
© 2024 sv Bredevoort