4e speelronde 45+ vrijdag 2-12-22.

Nadat iedereen de kou had getrotseerd en ze van her er der werden ingevlogen was ons team rond 19.00 helemaal compleet bij HMC’17 te Harreveld.

In de kleedkamer ging ut der al gruwelijk heer, onze Prins op
de erwt dacht dat zelfs zijn trainingspak door anderen voor hem was meegenomen maar helaas was doit niet het geval en klaagde hij alleen maar oaver hoe kold ut buut’n wal neet was…

Anderen waren allemaal druk bezig met allerlei verhalen…
(niks met voetbal te maken)

Toen het wat rustiger en stiller werd in de kleedkamer
(iedereen was met de sokken bezig)
werd voor de 1e wedstrijd de opstelling bekend gemaakt.

Theoretisch gezien hadden we nog een kleine kans om winterkampioen te worden, maar het kon nog alle kanten op…

AD’69 had de beste papieren en dat was ook direct onze 1e
tegenstander.

We begonnen sterk aan de wedstrijd al na 2 minuten was er een mooi schot op goal van Marko maar helaas belande deze op de kruising, direct daarna was het AD’69 die met een paar snelle uitvallen richting ons doel kwamen.

Zelfs met de buitenkant rechts van PH van AD wisten ze gelukkig niet te schoren door goede verdedigende acties van Eddy & Johan.
 
AD bleef maar komen en gaan en we kregen geen grip op de wedstrijd, snel stonden we binnen 10 minuten al met 3-0 achter, na een paar tactische wissels kregen we meer grip op de wedstrijd en wist Marko de 3-1 te scoren door een assist van Michel.

Kort daarna begon Eddy aan een lange rush over de gehele as van het veld, en knalde zelf de 3-2 binnen, even leek er nog hoop en kregen we nog een kans maar helaas ging deze er niet in, de aanval erop wist AD de 4-2 te scoren tevens eindstand…

De 2e wedstrijd moesten we tegen HMC’17.
 
Direct de 1e aanval in de 2e minuut viel ineens uit het niets
Bart O te B op de grond (leek wal de vallende ziekte van veraf) gelukkig stond hij meteen weer op en was er niks aan de hand en kon hij de wedstrijd gewoon door voetballen.

In de 7e minuut was het Michel die een wereld doelpunt maakte en de 1-0 op het bord zette, een fractie later een rush van Martijn (Wit’n) die een mooie assist gaf aan Michel die ook de scoorde 2-0.

Ook Maurice kreeg nog een kans maar deze ging er niet in.
Het ging een beetje heen en weer maar HMC wist geen echte kansen te creëren, dit kwam mede door de spijkerharde en goede verdediging van Roy & Guido & Eddy.
 
Op het laatst van deze wedstrijd maakte onze prins op de erwt Hans met een geweldige actie achter zijn standbeen een mooi doelpunt en zette de eindstand van 3-0 op papier.

De 3e wedstrijd moesten we tegen Longa’30.
 
In de 2e minuut kreeg Frank een geweldige kans om de 1-0
te maken maar hij schampte de bal en rolde over de achterlijn.

Opeens een verkeerde bal van… en er was geen omschakeling Longa wist met een snelle uitval de 1-0 op de mat te leggen.

Een mooie aanval erop van Bart O die een assist gaf aan Frank
maar in plaats dat deze door hem werd binnengeschoten schoot het hem in de bilspier…(en hij gaf aan wisselen)

Opnieuw zette Bredevoort alles op alles om de gelijk maker binnen te schieten en in de 14e minuut was het raak door Marko
1-1. Nog een kleine hoop op de overwinning maar Longa was toch net de betere ploeg, na een wereld redding van Johan, was het de aanval erop wel raak en zette Longa de 2-1 op het bord. Dit was tevens ook de eindstand.

Na 4 geweldige speelrondes zijn we uiteindelijk nog 3e geworden in de 1e helft van dit seizoen, we kunnen nu gaan genieten van een welverdiende vakantie en ons opmaken om kerst en oud en nieuw gaan vieren.


Begin volgend jaar gaan we volop in trainingskamp,
zodat we in maart 2023 weer fris en fruitig en vol goede moed kunnen starten aan de 2e helft van het seizoen 2022-2023.

Namens de 45+ wensen wij iedereen alvast mooie feestdagen en een goede jaarwisseling…

‹ Terug naar 'Verslagen'

Ledenshop sv Bredevoort geopend

Per heden heeft sv Bredevoort een eigen ledenshop. Hierop zijn verschillende trainingsartikelen met korting te bestellen, voordeel hiervan is dat 10% van je aankoop ook nog eens terugvloeit in de verenigingskas!
Win/win dus en hierdoor een ideaal cadeau voor bijvoorbeeld Sinterklaas en/of kerst!

Via de banners hiernaast kom je rechtstreeks in onze eigen ledenshop.
© 2024 sv Bredevoort