45+ 7 tegen 7 vrijdag 31-3-23

45+ 7 Nadat de zware regenbuien over waren gewaaid gingen wij afgelopen vrijdag avond naar FcTrias om daar weer ons beste beentje voort te zetten. De meesten hadden er na de winterstop weer onmundig zin in om weer is lekker te ballen en te knallen.

Nadat het hoofdveld bij FcTrias 45+ ready gemaakt was, en alle supporters plaats hadden genomen op de tribune konden wij om 19.30 starten met de 1e wedstrijd tegen HCS’21 uit Haaksbergen.

Vanaf het begin ging ut der al hevig heer. In de 4e minuut een enorme kans van Arjan S. maar deze werd helaas niet benut…

In de 8e minuut kreeg Frank K. de bal iets over de middellijn aangespeeld door Maurice P. die met een geweldig afstand schot de bal in de goal krulde. de 13e minuut was Arjan S. aan de bal en stuurde Maus richting het doel die daar de 2-0 op het scorebord aantekende.

In de 16e minuut gaf Guido W. een splijtende paas op Michel W. maar die wist de bal net naast het doel te schieten… Vervolg erop assist van Michel maar Hans S. miste deze grote kans. De aanval erop was het in de 20e minuut wel weer raak. Met een mooie assist van Ronald H. schoot Michel de bal in het net eindstand 1e wedstrijd 3-0.

Na een rust van amper 5 minuten gingen we verder met de zware wedstrijd tegen de thuisploeg FcTrias. (Altied lastig) De begin fase was duidelijk voor de thuisploeg in de 8e minuut een enorme kans voor FcTrias maar Johan B. wist deze met een geweldige redding te pareren.

De uitbraak erop een grote kans voor SVB maar deze werd naast geschoten, de aanval erop was Herman L. aan de bal maar wist door goed verdedigend werk van Ronald vd S. en Busman niet te score. Daarna weer een kans voor SVB maar ook deze werd niet benut. Het kon alle kanten op maar er werd niet gescoord en na 20 minuten kwam ook de 0-0 als eindstand op het bord te staan.

Weer de volle 5 minuten topoverleg langs de kant. Nu waren wij klaar voor de 3e wedstrijd tegen HMC’17 uit Harreveld. Een mooie assist en tikkie takkie voetbal van Frank bediende Hans die de bal goed binnen schoot en de 1-0 op papier noteerde. Niet veel later schoot Arjan de 2-0 binnen. En smet op de avond was dat Maus na een zeer mooie actie de bal met een hele mooie beweging voor zichzelf klaar wilde leggen maar op dat moment het hem in de hamstring schoot…

Ook de hoofdtrainer van SVB deed goed zijn best de hele avond en maakte na een mooie aanval de 3-0. De 4-0 werd met een mooie aso pingel van Michel in de goal geschoten. HMC’17 kwam wel een paar keer op de helft van SVB maar door goed verdedigend werk van Roy U. en Busman werd ook nu weer de 0 gehouden.

Al met al een mooie avond voetbal met : 3 wedstrijden 7 punten 7 doelpunten voor en 0 tegen en zoals Busman na de wedstrijden al aangaf “Das lange geleden dak de 0 heb eholden” We hebben weer ff een paar weken rust en kunnen ons gaan opmaken voor de volgende 2e sessie op vrijdag 21 april we spelen dan uit bij HSC’21 te Haaksbergen.