2e elftal

Bovenste rij v.l.n.r: Frank Blekkink (leider), Maarten Scholtz(trainer), Roel Woorders, Daan Winkelhorst, Tim Weevers, Geert te Hennepe, Harm Visser, Luuk Wensink, Samir Heijerman, Sjoerd Rensink, Roy Blekkink(assist scheidsrechter)
Onderste rij v.l.n.r.: Ilja Jansen, Michiel Rave, Mark Luiten, Remco Assink, Pim Scheurs, Koen Walterbos, Dennis Bloemers, Jordi Kämink

Op de foto ontbreken: Koen Nieuwenhuis, Richard Ebbers, Ruben Klein Nibbelink, Emrah Tatli, Niek Bussink

Trainingstijden

Donderdag 19.30 – 21.00

Eetcafé Misterpoort

• Vorige week
  • Deze week
  • Volgende week
  • Stand

Technische staf

Ledenshop sv Bredevoort geopend

Per heden heeft sv Bredevoort een eigen ledenshop. Hierop zijn verschillende trainingsartikelen met korting te bestellen, voordeel hiervan is dat 10% van je aankoop ook nog eens terugvloeit in de verenigingskas!
Win/win dus en hierdoor een ideaal cadeau voor bijvoorbeeld Sinterklaas en/of kerst!

Via de banners hiernaast kom je rechtstreeks in onze eigen ledenshop.