Update TC-jeugd SJO MEC/Bredevoort

De technische commissie van onze SJO heeft de laatste jaren meerdere mutaties gehad. Bij deze een update zodat eenieder weet bij wie men terecht kan voor vragen/opmerkingen over het reilen en zeilen binnen de jeugdafdeling. 

Namens MEC zitten Roy Beerenschot en Arne Wiggers in de tc. Voor sv Bredevoort zijn dat Ruben Anvelink, Stefan van der Ham en Lindsey Woordes. 

Per heden zal Michiel Rave een stapje terug doen, hetzelfde heeft Ronald van der Plaats de afgelopen jaren ook al gedaan. 

Aanvulling vanuit beide verenigingen in de TC is welkom! Naast de voetbalgerichte zaken is het ook fijn om extra mensen te hebben voor organisatorische en administratieve taken. 

Voor dit, en andere vragen/opmerkingen, kan er altijd contact worden gezocht via jeugd@svbredevoort.nl.

Medio juni zullen de nieuwe teamindelingen voor het volgende seizoen gepubliceerd worden, rest ons alleen nog om iedereen succes te wensen met de laatste fase van het seizoen!

Sportieve groet,

TC-jeugd SJO MEC/Bredevoort

‹ Terug naar 'Nieuws'

Ledenshop sv Bredevoort geopend

Per heden heeft sv Bredevoort een eigen ledenshop. Hierop zijn verschillende trainingsartikelen met korting te bestellen, voordeel hiervan is dat 10% van je aankoop ook nog eens terugvloeit in de verenigingskas!
Win/win dus en hierdoor een ideaal cadeau voor bijvoorbeeld Sinterklaas en/of kerst!

Via de banners hiernaast kom je rechtstreeks in onze eigen ledenshop.
© 2024 sv Bredevoort