Namens SV Bredevoort meehelpen op de Zwarte Cross?

Vanuit Alles komt goed B.V, organisator van de Zwarte Cross is de vraag gekomen of wij als vereniging willen helpen bij dit festival. Wij vragen ons af of daar vanuit de club eventuele interesse voor is. Hier onder staat wat meer details beschreven:

Het festival vindt plaats van 18 t/m 21 juli. We zouden het ontzettend tof vinden als jullie hier onderdeel van uit willen maken.
Het hele weekend, een dag of een dagdeel? Alles is mogelijk! 

We horen jullie natuurlijk denken, wat hebben wij hier als vereniging aan?
Nou laten we even kort opsommen wat we jullie aan kunnen bieden: 

· Een vergoeding voor elke medewerker per uur die direct naar de clubkas gaat. (mooi meegenomen in tijden van flinke inflatie en hoge energieprijzen). 

·  Voor iedere vrijwilliger een vrijkaart voor een festivaldag naar keuze. 

De werkzaamheden zijn heel divers. Jullie kunnen van alles doen. De campingkrant rondbrengen, bardiensten draaien, bevoorrading van bars verzorgen, sfeerbeheer, helpen in de op- en afbouw, verkeersregelaar zijn, opkalefateraar, toiletjuf, ontbijt verzorgen als hotelmedewerker in Grasnapolsky en ga zo nog maar even door. 

Je kikkert enorm op van de vrolijke festivalvibe, het saamhorigheidsgevoel is gigantisch, je komt oude en nieuwe bekenden tegen, sluit vriendschappen, ziet toffe acts, ontdekt hoe het er achter de schermen van een groot festival aan toegaat en je zorgt er samen met je collega’s voor dat de festivalbezoekers een geweldig feest beleven. 

Misschien nog goed om te vermelden, de minimale leeftijd om bij ons te mogen werken is 18 jaar. 
En er is geen minimumaantal mensen vereist en al helemaal geen maximum ?

Mocht je hierin interesseert zijn stuur dan voor 14 maart een mailtje naar secretaris@svbredevoort.nl of appje naar Dave Blekkink (06-47144023)

‹ Terug naar 'Nieuws'

Ledenshop sv Bredevoort geopend

Per heden heeft sv Bredevoort een eigen ledenshop. Hierop zijn verschillende trainingsartikelen met korting te bestellen, voordeel hiervan is dat 10% van je aankoop ook nog eens terugvloeit in de verenigingskas!
Win/win dus en hierdoor een ideaal cadeau voor bijvoorbeeld Sinterklaas en/of kerst!

Via de banners hiernaast kom je rechtstreeks in onze eigen ledenshop.
© 2024 sv Bredevoort