1 punt voor de moeite

Op een druilerige zondagmorgen werd de uitwedstrijd tegen hekkensluiter Varsseveld 7 gespeeld.
Bredevoort was in de eerste helft de bovenliggende partij en had legio kansen maar wist niet door te
drukken. De wedstrijd leek maar niet op gang te komen totdat Varsseveld plotseling uitbrak en meteen
wist te scoren. Vlak voor rust wist Bredevoort nog iets terug te doen. Jordi Bussink kopte de bal tegen de
handen van de Varsseveldse keeper en in de rebound kon hij hem alsnog inkoppen.

In de tweede helft werd het er niet beter op. Bredevoort was beter dan Varsseveld maar zette zijn kansen
niet om in doelpunten. Het bleef dus bij 1-1 en Bredevoort heeft Varsseveld zijn eerste puntje gegund.
Het vedettegedrag van topschutter Ibe Smit wordt met de kop ingedrukt. Ibe kreeg de eikel van de week,
omdat hij meende mislukte hakjes te moeten etaleren.